Meet Donkey Sjot

17/10/2019

Cryns Carrosserie Center steunt de Donkey Parade.

Het initiatief van kunstenaar Ludo Modelo ten voordele van De Kampenhoeve vzw en Antwerp City Pirates. De vestiging in Waasland heeft er zo een mascotte bij. 

U bent ze misschien al eens tegengekomen, de kleurrijk beschilderde ezeltjes van de Donkey Parade. Ze waren deze zomer te bewonderen op tal van prominente publieke plaatsen in Vlaanderen. 

 

De Donkey parade is een initiatief van Ludo Modelo. Hij verzamelt kunstenaars die zich mogen loslaten op de beelden. Traditiegetrouw eindigde de actie met een veiling ten voordele van een goed doel. Dit jaar stonden sociaal project voetbalclub City Pirates en Kampenhoeve Ster in de kijker. Cryns Carrosserie Center mocht erbij zijn. 

 

De goede doelen

 

City Pirates is een sociaal voetbalproject in Antwerpen dat naast voetbal sociaal engagement hoog in het vaandel draagt. Ze willen via laagdrempelige werking en interculturele dialoog voetbal toegankelijk maken voor iedereen. 

Meer info vind je op hun website 

 

De Kampenhoeve Ster vzw is een snelgroeiend  ezel -en paardencentrum voor asinotherapie (= ezeltherapie) en paardentherapie die zich specialiseert in therapie met kinderen en volwassenen met mentale en/of fysieke beperkingen. De Kampenhoeve heeft nu voorzieningen in zowel Kampenhout als Wetteren waar ze een hele waaier aan activiteiten en therapieën aanbieden.

 

Neem gerust een kijkje op hun website

 

Op de veiling van de Donkey Parade in de Lintse AED Studios werden de veertig ezeltjes geveild en de 250 gasten legden samen 71.550 euro neer dat integraal naar de bovengenoemde doelen gaat.

 

Cryns stond op de eerste rij op dit initiatief te steunen. Het brengt cultuur, kunst en maatschappelijk engagement samen en zet sociale inclusie op de kaart. Toen we de kans kregen ook mee te bieden op de veiling konden we dan ook niet anders dan daar vol enthousiasme op reageren. Daarom kunnen we ons de trotse eigenaar noemen van "Donkey Sjot”.  Geïnspireerd op het verhaal van Cervantes: Don Quichot. 

 

Breng hem gerust een bezoekje in onze vestiging in Zwijndrecht waar het een teken vormt van solidariteit naar alle mensen toe, een waarde die ons nauw aan het hart ligt.

Deel dit artikel op

Deel dit artikel op

Vind een herstelcenter in uw buurt

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Op zoek naar een Cryns herstelcenter?

Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelcenter in uw buurt.