Maak kennis met de lancering van IRS Belgium (Cryns) Academy in Cryns Mechelen!

15/02/2024

Vorige week startten we met een baanbrekend educatief initiatief in samenwerking met Steunpunt Tewerkstelling, VDAB en Jobroad. Say hi tegen de IRS Belgium (Cryns) Academy, waar we samen met individuen de weg uitstippelen om hun carrière in de auto-industrie een kickstart te geven!

 

Waar gaat de IRS Belgium (Cryns) Academy over?

 

De IRS Belgium (Cryns) Academy is niet zomaar een opleiding; Het is een weg naar succes voor degenen die in de wereld van autoreparatie willen duiken. In samenwerking met Würth, PPG, Mirka en LKQ ondersteunen we individuen door interne cursussen aan te bieden om hen te equiperen met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen als schadehersteller.

 

We zijn ervan overtuigd dat deze hands-on training een goede manier zal zijn om snel te leren en een realistische kijk op de job te hebben. Wij zullen hen voorzien van onder andere:

 

1. Praktische training: Onze cursussen zijn op maat gemaakt om praktische, brancherelevante vaardigheden te bieden in een innovatieve en duurzame omgeving.

 

2. Integratie op de arbeidsmarkt: Met de steun van Steunpunt Tewerkstelling, VDAB en Jobroad overbruggen we de kloof tussen onderwijs en werk, helpen we mensen met een opleiding en zorgen we voor een job. Ons doel is om alle studenten na hun opleiding te verwelkomen op onze verschillende locaties en hen een langdurig contract aan te bieden.

 

3. Deskundige begeleiding: Onze ervaren instructeur Murat is aanwezig om alle deelnemers bij elke stap te begeleiden en hun succes in het programma te verzekeren.

 

Klaar om de eerste stap te zetten naar een succesvolle carrière in autoreparatie?

Deel dit artikel op

Deel dit artikel op

Vind een herstelcenter in uw buurt

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Op zoek naar een Cryns herstelcenter?

Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelcenter in uw buurt.