Onze klanten

Als u uw auto snel en probleemloos wilt laten herstellen, doet u het best beroep op een erkend hersteller. Met herstelcentra verspreid over heel België, kunnen wij u snel van dienst zijn. U rekent bij ons op puur vakmanschap en geniet van een persoonlijke aanpak op maat. Zowel particulieren en bedrijven als leasings- en verzekeringsmaatschappijen kunnen bij ons terecht.

 

Erkend hersteller

 

 

Wilt u uw auto laten herstellen door een erkend hersteller? Voor onze vakmensen is niets te veel. Een autoruit verangen of velgen repareren? Wij doen het graag voor u en hanteren steeds de nieuwste technieken. U vindt onze herstelcentra terug in onder andere Mechelen, Gent of Brussel. U heeft dus altijd een erkend hersteller in de buurt waar u uw auto laat herstellen op professionele wijze. Tijdens de herstelling van uw voertuig krijgt u van ons een hoogwaardig uitgeruste vervangwagen ter beschikking zodat u mobiel blijft.

 

Maak gerust een afspraak

 

Wilt u uw auto snel laten herstellen? Dan moet u bij Cryns by Damage zijn, een erkend hersteller waar uw auto in goede handen is. Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 02 669 30 60, door een e-mail te sturen naar [email protected] of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u weer snel de baan op kunt.

Er is altijd een Cryns Carrosserie Center voor u in de buurt

Op zoek naar een Cryns herstelpunt? Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelpunt in uw buurt.