Wij fixen sterretjes en glasbreuk in no time & little money

Specialist in glasherstelling

Hoewel glasbreuk een dagelijks fenomeen is, stelden we als schadeherstelspecialist vast dat de markt hier nog geen passend antwoord op had. Ofwel liet de kwaliteit van de herstelling zelf te wensen over, ofwel bedroeg de prijs zóveel, dat tal van onfortuinlijke particulieren afzagen van een herstelling. 

 

Tot nu dus, want Cryns Glass heeft niet alleen heel wat ervaring in het herstellen van sterretjes en glasbreuk, onze uitstekende contacten met leveranciers maakt dat we je deze kenmerkende kwaliteit ook kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Sterretje?

Sterren spotten mag dan misschien een fijne bezigheid zijn, wanneer het gaat om je voorruit zijn er leukere dingen! Snel herstellen is de boodschap, wil je erger vermijden!

Glasbreuk

Glasbreuk, da's geen zicht! Niet enkel doet het afbreuk aan de uitstraling van je wagen, een fikse barst in je voorruit zal ook je gezichtsveld belemmeren. Met alle gevolgen vandien...

Zo geregeld

Een afspraak boeken gaat razendsnel, en ook de herstelling van schade aan je voor-, zij- of achterruit of panoramisch dak gebeurt in no time! Simple as that!

Autoruit vervangen/herstellen

Herstellen of vervangen? 
Cryns heeft alle professionele apparatuur in huis om uw autoruit, zowel een achter- als voorruit, voordelig te herstellen en de barst of het sterretje zorgvuldig te verwijderen. 
 
Sterretje verwijderen 
De grootte van de schade op een autoruit bepaalt of we een autoruit moeten herstellen of volledig vervangen. Bij een klein sterretje, een kleine barst of een minuscuul scheurtje, vervangen we niet de hele ruit. Via de harsinjectiemethode maken wij uw voorruit weer even sterk als voorheen. Het injecteren van hars in een sterretje of barst in de voorruit is trouwens bijna onzichtbaar. 
 
Autoruit vervangen 
U laat uw autoruit het best vervangen wanner die helemaal is gebroken, bij een barst, indien het sterretje zich minder dan zes cm van de rand van uw voorruit bevindt of bij een sterretje groter dan een twee-eurostuk.
 
Erkend hersteller 
Wij zijn een erkende glashersteller die samenwerkt met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Bent u verzekerd? Dan hoeft u niets te betalen en wordt alles rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij geregeld

Erkend door jouw verzekeringsmaatschappij

Glasbreuk zelf veroorzaakt al genoeg stress, breek dan ook je hoofd niet over het papierwerk nadien. Gezien Cryns Glass is erkend door de grootste verzekeraars, kunnen we je verzekeren dat wij alle formaliteiten regelen. Relax!

Enkel originele onderdelen en wisselstukken

Of het nu om de ruiten zelf of om andere componenten gaat, bij Cryns Glass zweren we enkel bij OEM-stukken en dus originele onderdelen. Ongeacht het merk, model of bouwjaar van je wagen. Zolang het maar origineel is!

Vergelijk de prijs altijd met Cryns Glass

Transparantie is key, zéker bij glasschade! Onze missie is dan ook glashelder: een verzekering op snel herstel, zonder kopzorgen maar mét OEM-onderdelen, tegen een concurrentiële prijs! Vergelijk dus zeker altijd met Cryns Glass!

Handig om weten:

  • Bij grote barsten vervanging
  • Kleinere barsten herstelling
  • Rechtstreeks geregeld met verzekeraar
  • Kostenbesparend
  • Erkende glashersteller

Cryns beschikt over

11 vestigingen, verspreid over het land

1 multidisciplinair team, met gedeelde passie

Over Cryns

Geweldige service
Pure ambacht
Herstelcentra over heel Belgiƫ
Premium vervangwagens

Over Cryns

Cryns beschikt over

11 vestigingen, verspreid over het land

1 multidisciplinair team, met gedeelde passie

Geweldige service
Pure ambacht
Herstelcentra over heel Belgiƫ
Premium vervangwagens

Vind een herstelcenter in uw buurt

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Op zoek naar een Cryns herstelcenter?

Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelcenter in uw buurt.