Christophe Van Hecke neemt de fakkel over van Johan Van Deursen en wordt nieuwe CEO van Cryns Carrosserie Center.

03/10/2022

Oktober 2022. Een nieuw hoofdstuk voor Cryns Carrosserie Center, Johan Van Deursen en Hilde Cleemput besloten de algemene leiding van de groep door te geven aan Christophe Van Hecke, die zal  verder schrijven aan het succesverhaal dat Cryns de afgelopen jaren kende.

Drie jaar na de overname door de Duitse IRS (Intelligent Repair Solutions) Group doen Johan Van Deursen en Hilde Cleemput ook afstand van de dagelijkse leiding van Cryns Carrosserie Center, dat ze 11 jaar geleden overnamen. Het ondernemersduo transformeerde de onderneming van lokale gevestigde waarde tot een vooraanstaande nationale speler. Voortgestuwd door kernwaarden als digitalisering, integere B2B partnerships en innovatief schadeherstel telt de groep op vandaag 11 vestigingen verspreid over België. 

 

Cryns schreef de afgelopen jaren aan een succesvol groeiverhaal; de volledige administratie werd gedigitaliseerd en geüniformeerd, er werd een gloednieuwe state of the art carrosserie in Mortsel neergezet, succesvolle nieuwe vestigingen toegevoegd aan de groep en geïnvesteerd in equipment en duurzame energievoorzieningen. De nieuwe CEO Christophe Van Hecke gaat hiermee in pole position van start met een bedrijf in top shape dat klaar is voor de toekomst.

 

Christophe Van Hecke startte zijn carrière in 1996 onder leiding van Johan Van Deursen toen deze commercieel directeur BeLux was bij Avis Fleet Services. Van Hecke bouwde daarna aan een indrukwekkend parcours binnen de Automotive, via management functies bij Leaseplan en De Post en  werd hij Sales & Marketing directeur Benelux bij GE Capital Fleet services. Van Hecke begeleide  de commerciële integratie van GE Capital bij de overname door BNP Parisbas Fortis Arval en werd Sales Director International, Large & Public Accounts Belgium voor die laatste. “Christophe is een uiterst bekwame, gemotiveerde manager met dezelfde kernwaarden als die van Cryns. Onder zijn leiding en met zijn expertise kan Cryns haar groeiverhaal succesvol verder zetten.” Aldus Johan Van Deursen.

 

Johan Van Deursen blijft voorzitter van de Raad Van Bestuur en zal naast de facilitering van de overdracht zich focussen op verdere strategische acquisities of nieuwe greenfields voor de groep. Ook Hilde Cleemput zal blijven zetelen in de Raad Van Bestuur, voor haar activiteiten werd intern opvolging verzekerd. Beide blijven zo betrokken bij de verdere ontwikkeling van de groep. “We worden de grootste supporters van de equipe waarmee we zoveel gerealiseerd hebben en blijven steeds voor hen ter beschikking.” Aldus Hilde Cleemput.

Deel dit artikel op

Deel dit artikel op

Vind een herstelcenter in uw buurt

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Op zoek naar een Cryns herstelcenter?

Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelcenter in uw buurt.