Welcome Awans

Carrosserie Verhelle & Rubias vervoegt Cryns Carrosserie Center

 

Awans, Liège, December 2019. Vanaf  heden behoort Verhelle & Rubias tot Cryns Carrosserie Center, die op haar beurt de stichter is van de Damage groep. De carrosserie in Awans stond reeds gekend voor haar klantvriendelijkheid, kwaliteit en persoonlijke aanpak van voornamelijk particuliere klanten. Het hoopt met de expertise van Cryns te kunnen bouwen aan een duurzame groei en een uitbreiding naar professionele vloten.

 

Verhelle & Rubias kende haar oprichting in 1980 De carrosserie wordt al een aantal decennia bestuurd door Claude Verhelle, die nu de vaandel overdraagt. “Door ons bedrijf over te laten aan de Cryns groep willen we een volgende stap zetten met onze onderneming. Onze medewerkers komen terecht in een gerenommeerd bedrijf binnen de carrosseriewereld en kunnen meegroeien en zichzelf ontwikkelen. Onze klanten zullen nog steeds kunnen blijven genieten van dezelfde service die ze van ons gewoon zijn.” Aldus Claude Verhelle.

 

De carrosserie in Awans vormt de achtste vestiging van Cryns Carrosserie Center dat blijft investeren in  haar groei. “We ervaren de komst van de medewerkers van Verhelle & Rubias als een toegevoegde waarde. We engageren ons graag om verder te investeren in hun ontwikkeling en toekomst. Daarnaast willen we onze  B2B klanten dezelfde service kunnen aanbieden binnen een zo groot mogelijke geografische spreiding. Een no-nonsense approach: snel, transparant, bereikbaar en comfortabel voor de bestuurder. ” Aldus Johan Van Deursen, ceo van Cryns Carrosserie Center en founder van de Damage groep.