Carrosserie Verhelle & Rubias vervoegt Cryns

01/12/2019

Awans, Liège, December 2019. Vanaf 1 december zal Verhelle & Rubias behoren tot Cryns , die op haar beurt de stichter is van de Damage groep. De carrosserie in Awans stond reeds gekend voor haar klantvriendelijkheid, kwaliteit en persoonlijke aanpak van voornamelijk particuliere klanten. Het hoopt met de expertise van Cryns te kunnen bouwen aan een duurzame groei en een uitbreiding naar professionele vloten.

Verhelle & Rubias kende haar oprichting in …. De carrosserie wordt al een aantal decennia bestuurd door Claude Verhelle, die nu het vaandel overdraagt. “Door ons bedrijf over te laten aan de Cryns groep willen we een volgende stap zetten met onze onderneming. Onze medewerkers komen terecht in een gerenommeerd bedrijf binnen de carrosseriewereld en kunnen meegroeien en zichzelf ontwikkelen. Onze klanten zullen nog steeds kunnen blijven genieten van dezelfde service die ze van ons gewoon zijn.” Aldus Claude Verhelle.

De carrosserie in Awans vormt de achtste vestiging van Cryns  dat blijft investeren in  haar groei. “We ervaren de komst van de medewerkers van Verhelle & Rubias als een toegevoegde waarde. We engareren ons graag om verder te investeren in hun ontwikkeling en toekomst. Daarnaast willen we onze  B2B klanten dezelfde service kunnen aanbieden binnen een zo groot mogelijke geografische spreiding. Een no-nonsense approach: snel, transparant, bereikbaar en comfortabel voor de bestuurder. ” Aldus Johan Van Deursen, CEO van Cryns  en founder van de Damage groep.

 

Deel dit artikel op

Deel dit artikel op

Vind een herstelcenter in uw buurt

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Op zoek naar een Cryns herstelcenter?

Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelcenter in uw buurt.