Say 'Hi' to our newest member

03/11/2020

Met trots verwelkomen we Carrosserie Jan Hanssens uit Kortrijk binnen onze Cryns groep. Het is onze 9e vestiging en tevens eerste in de provincie West-Vlaanderen. 

Carrosserie Jan Hanssens kende haar oprichting in 1985 en staat gekend als een modern en dynamisch schadeherstelbedrijf. Naast herstellingen aan personenwagens bieden ze ook een oplossing voor autobussen en mobilhomes. De carrosserie vernieuwde recent nog haar infrastructuur. Zo werd het atelier voorzien van de modernste infrastructuur en kreeg ook de receptie een nieuwe, strakke look. “Ons bedrijf is klaar voor de toekomst en met de aansluiting bij de Cryns groep willen we die toekomst zo krachtig mogelijk aanpakken”, aldus Jan Hanssens. “Al onze medewerkers zullen met dezelfde passie en tools onze klanten kunnen verder helpen”, vervolledigt hij.

 

Cryns Carrosserie Center behoort sinds begin van dit jaar tot de IRS (Intelligent Repair Solutions) Group, die aansluiting gaf extra power aan de groeistrategie. Eerder dit jaar nam de groep intrek in haar nieuwe carrosserie in Mortsel, de toevoeging van Carrosserie Jan Hanssens is een nieuwe troef voor de groep. “ It’s a match made in heaven!” zegt Johan Van Deursen, CEO van de Cryns groep. “Qua filosofie, infrastructuur, manier van werken en kwaliteitsstreven sluit Carrosserie Jan Hanssens perfect aan bij de Cryns visie.”

 

Cryns Carrosserie Center heeft met de toevoeging van Carrosserie Jan Hanssens een eerste vestiging in de provincie West-Vlaanderen. Cryns streeft naar een zo breed mogelijke geografische spreiding in België om haar diensten aan te kunnen bieden. Dit zowel voor particuliere klanten als professionele vloten.

Deel dit artikel op

Deel dit artikel op

Vind een herstelcenter in uw buurt

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Op zoek naar een Cryns herstelcenter?

Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelcenter in uw buurt.