Cryns Carrosserie Center Mechelen winnaar Arval Award voor beste carrosseriebedrijf van 2022!

20/04/2023

Voor de vierde maal op rij gaat Cryns Carrosserie Center aan de haal met de Arval Award voor beste bodyshoppartner. In 2019 en 2020 was de trofee voor de vestiging te Mortsel. Nadien mocht de site in Zwijndrecht zich trots op de borst kloppen. Dit jaar is het de beurt aan Cryns Mechelen om deze mooie erkenning in ontvangst te nemen.

Cryns kreeg de hoogste score op basis van de feedback van zowel bestuurders als specialisten binnen Arval. De bestuurders werden bevraagd over verschillende topics die voor, tijdens en na de herstelling van toepassing zijn, gaande van kwaliteit van de herstelling, hersteltijd tot communicatie. De betrokken medewerkers van Arval, die dagelijks in contact staan met de carrosseriebedrijven, beoordeelden ook langs hun kant de samenwerking van het afgelopen jaar.

Cryns Carrosserie Center Mechelen maakt deel uit van de Cryns groep die tot op vandaag 11 vestigingen telt, maar duidelijke groeiambitie heeft. “We zijn enorm vereerd om deze titel te ontvangen”, zegt CEO Christophe Van Hecke, die sinds eind vorig jaar aan het roer van Cryns staat. “Cryns mocht deze prijs al drie keer eerder in ontvangst nemen met onze vestigingen in Mortsel en in Zwijndrecht. Dat we voor de vierde keer op rij uitgekozen worden als beste carrosseriebedrijf geeft meer dan voldoening. Uiteraard is het een mooie beloning voor heel het team in Mechelen, die fantastisch werk geleverd hebben. Ook is het fijn om te zien dat onze manier van werken niet alleen door de klant geapprecieerd wordt, maar ook bij onze partner Arval. Dit geeft een boost voor de toekomst”, sluit Van Hecke af.
 

Deel dit artikel op

Deel dit artikel op

Vind een herstelcenter in uw buurt

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Op zoek naar een Cryns herstelcenter?

Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelcenter in uw buurt.