Cryns Carrosserie Center Waasland bekroond tot winnaar tijdens de Arval Awards 2021.

28/04/2022

Zwijndrecht – Cryns Carrosserie Center Waasland mag zich trotse winnaar noemen van de Arval Award voor ‘Beste Carrosseriebedrijf in 2021’. Op basis van de feedback van zowel bestuurders als de specialisten bij Arval behaalde Cryns Waasland de hoogste score, het mag zich zo op de borst kloppen als beste van de 85 herstelpartners van Arval.

Arval bevroeg verschillende criteria bij haar klanten gaande van kwaliteit van de herstelling, hersteltijd tot communicatie. Daarnaast beoordeelden ook de betrokken medewerkers van Arval de prestaties van de carrosseriebedrijven.

 

Cryns Carrosserie Center Waasland maakt deel uit van de Cryns groep dat op vandaag 11 vestigingen telt. “ We zijn enorm vereerd met deze erkenning”, zegt CEO Johan Van Deursen. “We mochten deze prijs al twee keer in ontvangst nemen met onze vestiging in Mortsel. Dat nu ook ons filiaal in Zwijndrecht deze onderscheiding weet binnen te halen geeft extra voldoening. Het is een mooie bekroning voor het fantastisch geleverde werk van het team in Zwijndrecht. Daarnaast is het ook fijn om te zien dat onze filosofie en digitale aanpak duidelijk aanslaat bij zowel de bestuurders als bij onze partner Arval”, concludeert Van Deursen.

Deel dit artikel op

Deel dit artikel op

Vind een herstelcenter in uw buurt

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Op zoek naar een Cryns herstelcenter?

Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelcenter in uw buurt.