Cryns in Mortsel behaalt Tesla certificaat

05/11/2019

Afgelopen jaren hebben we sterk ingezet op de toekomst van de carrosserie; elektrische wagens. Het is door deze investeringen in opleiding en apparatuur dat we onze vestiging in Mortsel een Tesla Approved Body Shop kunnen noemen.

Een van de kernwaarden binnen Cryns is de innovativiteit en de toekomstgerichtheid. We proberen steeds de dynamische evolutie van mobiliteit te volgen. Binnen deze evolutie zijn elektrische wagens en ook Tesla niet meer weg te denken. Dit heeft ons ertoe aangezet om te investeren in de nodige opleiding en training van onze werknemers net als in apparatuur.

 

Opleidingen

Verschillende van onze medewerkers hebben zich toegespitst op dit specifiek domein binnen de carrosseriewereld en hebben hiervoor een intensieve opleiding gekregen bij Telsa zelf in Thatcham, Engeland en Tilburg. Dit zorgt ervoor dat onze vestiging in Mortsel een van de weinigen erkend wordt als Tesla Approved Body Shop. Hierdoor kan u met uw Tesla-wagen steeds terecht bij Cryns in Mortsel voor een kwalitatieve en betrouwbare herstelling.

Deel dit artikel op

Deel dit artikel op

Vind een herstelcenter in uw buurt

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Vind een herstelcenter in uw buurt

Cryns team Mortsel

Op zoek naar een Cryns herstelcenter?

Vul uw adres, postcode of gemeente in en vind meteen een herstelcenter in uw buurt.