Particulier

 

Professionele herstelling, vlotte dossierafhandeling en vriendelijke service.

 

Schade aan uw wagen? Ook als particulier kan u bij ons terecht. Vertrouw op de uitstekende service en de grote toewijding van ons team, door onze klanten beloond met 9 op 10.

 

Wat u moet doen voor een snelle herstelling:

  1. Bel het dichtstbijzijnde herstelpunt van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur voor een afspraak. Of rijd gewoon even langs.
  2. Na het bekijken van de schade, maken we een gratis prijsofferte. Wilt u de meest nauwkeurige offerte? Dan maken we een prijsofferte op met het Informex-systeem. Dit berekeningssysteem is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen en schat de schade snel en precies in.
  3. Aan u de keuze of u uw schade bij uw verzekering claimt of voor eigen rekening neemt.
  4. Schakelt u uw verzekering in? Dan vullen we samen met u het schadeformulier in en verzorgen we de verdere afhandeling. Van schademelding tot rechtstreekse betaling door uw verzekeringsmaatschappij, zonder uw tussenkomst. 
  5. Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen samen. Ook als u in uw groene kaart verwezen wordt naar een ander schadeherstelbedrijf, kunt u bij ons terecht.
  6. We gebruiken de meest innovatieve, prijs- en milieuvriendelijke technieken om uw schade te herstellen. Dankzij onze premium vervangwagens, blijft u ook mobiel tijdens de herstelling van uw wagen.

Contacteer ons, wij helpen u graag verder op weg.

Contacteer ons met al uw vragen of maak een afspraak in één van onze herstelcentra.

Digitale service
Kwaliteitsgarantie
Premium vervangwagens
Nationale spreiding
Digitale service
Kwaliteitsgarantie
Premium vervangwagens
Nationale spreiding