Paintless dent repair

Wanneer snelheid, elegantie en kracht samenkomen…

 

De Porsche 911 GT2RS is een heuse Supercar. Porsche zette alles op alles bij de ontwikkeling van dit fenomeen. Met zijn 690 PK en een topsnelheid van 340 km/u is het de snelste 911 die ooit werd gebouwd.

 

Om dit te bereiken kom je er niet met brute kracht. Het is een symbiose van ingenieus design, een sterke motorisatie en de juiste materialen.

 

Porsche analyseerde voor dat laatste minutieus elk onderdeel en koos voor de lichts mogelijk optie. Zo zijn de voorklep, spatborden en spiegels allen van carbon. Het dak is van magnesium en bevat ribben voor een optimale aerodynamica. Dit alles zorgt ervoor dat de wagen slechts 1470 kg weegt.

 

Deze Porsche 911 GT2RS werd hersteld door ons gloednieuw team in Mechelen. Het fragiele dak uit magnesium zorgde ervoor dat de herstelling een heus huzarenstuk werd. Dit materiaal dient met uiterste precisie en zorgvuldigheid behandeld te worden.

 

Dit soort herstelling is wereldwijd maar zelden uitgevoerd. De Modern Craftsmen van Cryns hadden de eer dit op zich te nemen en leverden fantastisch werk af.

 

Cryns Carrosserie Center is voortdurend op zoek naar de meest innovatieve hersteltechnieken. Het is die filosofie die ervoor zorgt dat dit soort herstellingen tot een goed einde kunnen worden gebracht. Wij blijven ook in de toekomst deze ingesteldheid doortrekken om uw herstelling op de meest kwalitatieve en efficiënte manier te kunnen uitvoeren.