Lucky number 7

Het getal 7.


Rugnummer van enkele legendarische voetballers, van James Bond, een getal van geluk en voorspoed. En vanaf nu ook het aantal vestigingen dat Cryns Carrosserie Center telt.

 

Op 3 september openen wij onze 7e vestiging in Mechelen. De voormalige carrosserie van PSA krijgt de intussen gekende Cryns injectie: Modern Craftsmanship, vooruitstrevende hersteltechnieken en een uitstekende service.

Ons gloednieuw team ontvangt u graag op de Antwerpsesteenweg 209 - 211, net achter de Peugeot garage.

Verdere informatie over de opening van onze nieuwe vestiging in Mechelen kan u vinden in onderstaand persbericht, onze website of op onze social media kanalen.

 

Cryns Carrosserie Center neemt schadeherstelactiviteiten Peugeot Citroën Mechelen over

Cryns Carrosserie Center neemt vanaf 1 september de schadeherstelactiviteiten van Peugeot Citroën Mechelen over. De koetswerkhersteller telt daarmee 7 vestigingen en verstevigt op die manier zijn positie als de op één na grootste van België. 

In de aankoop zitten zowel het sociaal kapitaal als het pand inbegrepen. Door zich midden op de as tussen Brussel en Antwerpen te vestigen, zet Carrosserie Center een belangrijke strategische stap in haar geografische spreiding in België. De  koetswerkhersteller heeft ook vestigingen in Antwerpen, Waasland, Gent, Brussel, Nijvel en Luik.
 
Directeur PSA Retail België Arturo Fernandez Gongora: “Door de samenwerking ontwikkelen we heel wat synergieën. De reactiviteit en het professionalisme van Cryns Carrosserie Center stellen ons in staat om het aantal schadeherstellingen aanzienlijk te verhogen. Daarnaast zal ook een belangrijk deel van de vloot van de Cryns-bedrijven, zowel als van de groep Damage bestaan uit voertuigen van het gamma van PEUGEOT, CITROËN en DS.

Johan Van Deursen, CEO van Cryns Carrosserie Center: “We zijn bijzonder opgetogen dat de groep PSA Retail voor ons gekozen heeft. Dankzij de strategisch gelegen site kunnen we onze klantenrelaties verder uitbouwen.  We kijken er tegelijk naar uit om een nauwe samenwerking met de andere vestigingen van PSA Retail in België uit te bouwen.”

 
Ook voor Damage, het netwerk van schadeherstellers dat in 2016 door Johan Van Deursen is opgericht, is de uitbreiding een troef. “Eerder dit jaar sloot ook al Dinac uit Deurne zich bij ons aan. De groep telt vandaag dus 20 gerenommeerde schadeherstelbedrijven met een spreiding van Brugge tot in Aarlen. Op termijn willen we naar maximaal 40 bedrijven gaan. Alle leden van Damage plukken de vruchten van deze geïntensifieerde samenwerking, zowel naar wisselstukken als naar vervangwagens van de drie merken toe.”