Tesla Cryns.jpg
Tesla Cryns 2.jpg

Hersteller Tesla

In elk van onze vestigingen mogen we schade aan hybride en elektrische wagens herstellen. Bovendien is Cryns Carrosserie Center de op een na enige officiële hersteller voor Tesla in België.

 

Na een voorzichtige start zit de verkoop van hybride wagens in de lift. Bovendien vindt de consument ook steeds meer de weg naar een elektrisch model. Dat mag grotendeels op het conto van Tesla worden geschreven.

 

OPLEIDINGEN

 

Bij Cryns Carrosserie Center voelden we die trends al even aankomen. Daarom hebben we de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in opleiding en training.

 

Zo hebben verschillende van onze medewerkers een Educam-cursus gevolgd. Met schade aan uw hybride wagen kan u in elk van onze 7 vestigingen terecht: Antwerpen, Brussels, Gent, Liège, Mechelen, Nivelles en Waasland.

 

TESLA APPROVED BODY SHOP

 

Bovendien gingen onze  medewerkers op training naar Tesla bij Thatcham in Engeland en Tilburg. Onze vestiging in Mortsel is op die manier Tesla Approved Body Shop voor de regio Antwerpen. We ambiëren daarnaast om u met uw Tesla-wagen ook zo snel mogelijk in onze vestigingen in Brussel en Luik te mogen verwelkomen.