Bumper herstellen

Bumper herstellen

De bumper van uw wagen vangt vaak de eerste klappen. Gelukkig maar: dat is ook zijn functie. Maar een grote kras ontsiert uw wagen. En rondrijden met een barst in uw bumper is onveilig. De bumper kan loskomen terwijl u rijdt, met alle gevolgen van dien.


Uw bumper herstellen? Kom langs voor een offerte


Kleine bumperschade
Een kleine kras in uw bumper? Dan herstellen we aan de hand van spotrepair, waarbij we plaatselijk herstellen. De plaats van de bumper wordt dus geschuurd en opnieuw gespoten in dezelfde kleur van uw wagen. Aan de hand van onze computergestuurde verfmachines, kunnen we de kleur van uw wagen heel nauwkeurig achterhalen en reproduceren. Zo merkt u niks van de herstelling.
 

Bumper vervangen
Is de schade te groot om plaatselijk te herstellen? Dan twijfelen we niet om uw bumper te vervangen. We voelen ons als koetswerkherstellers verantwoordelijk voor uw veiligheid.  In dat geval bestellen we de nieuwe bumper altijd bij de fabrikant van uw wagen.
 

Bumper herstellen prijs
De prijs van bumper reparatie hangt natuurlijk af van het type schade. Gaat het over kleine lakschade die we dus plaatselijk kunnen herstellen? Of moeten we een nieuwe bumper aanbrengen?

Wenst u graag een offerte, dan nodigen we uit om even bij ons langs te komen. We bekijken het probleem dan van dichtbij en geven u nadien een raming van de kosten.